De Schatvinder | Helpt je schitteren! | En je leefde nog lang en gelukkig…
Een interactieve lezing over levensvragen en geluk
En je leefde nog lang en gelukkig…
8655
single,single-post,postid-8655,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-3.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Artikel

sprookjesboek

En je leefde nog lang en gelukkig…

  |   Nieuws   |   Geen reactie

Wat is geluk eigenlijk en waarom heb ik soms zo’n moeite met het leven? Welke stappen kan ik ondernemen als ik even niet lekker in mijn vel zit? En hoe krijg ik antwoorden op mijn belangrijkste levensvragen?

 

Sprookjes zijn anders dan het echte leven, dat weten we allemaal. En toch wil iedereen die bekende laatste zin graag in de praktijk ervaren. Maar (lang en) gelukkig leven, hoe doe je dat? Want veel mensen raken een geluksgevoel ook snel weer kwijt. Door de drukte van alledag is stress bijna standaard en ligt overspannenheid op de loer. Hoe word en blijf je dan in hemelsnaam gelukkig?

 

Op 13 november 2016 om 14.00 uur geef ik een lezing bij de Bibliotheek Eindhoven (de Witte Dame) met de titel ‘En je leefde nog lang en gelukkig…’. Bij deze interactieve lezing over levensvragen en geluk ga je misschien weer met nieuwe inzichten naar huis. Door een voorbeeld dat je raakt, door een nieuwe denkrichting of door een ontmoeting met een bijzonder medemens.

 

Er is ruimte om te luisteren en te delen. Het is luchtig en serieus tegelijk. En natuurlijk krijg je ook praktische tips voor een gelukkig(er) leven.

 

Toegang gratis, wel graag aanmelden.

 

Een korte terugblik:

Geen reacties

Sorry, je kunt op dit moment geen reacties plaatsen.