De Schatvinder | Helpt je schitteren! | Referenties
Hoe ervaren anderen De Schatvinder?
Referenties
8915
page,page-id-8915,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-3.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Referenties

pasfoto-fv-circle

Françoise Vermunt

Executive coach & teamcoach

“Mijn ontmoetingen met Edwin zijn altijd respectvol, plezierig en leerzaam. Persoonlijk zie ik Edwin als een zeer integer, betrokken en open persoon die bereid is om anderen te ondersteunen en bij te staan. Dit doet hij op een dusdanig respectvolle wijze dat het niet anders kan dat mensen zich prettig bij hem voelen. Hij is dan ook een uitermate geschikte coach of begeleider van mensen op hun weg naar zelfontwikkeling.”

pasfoto-rb-circle

Reiner Brink

Interimmanager, projectmanager

“Ik heb Edwin in de private wereld leren kennen. Hij is een zeer integere en betrouwbare man die in staat is enthousiasme te bewerkstelligen. Blijdschap en serieuze zaken gaan bij Edwin hand in hand, waarbij hij het doel niet uit het oog verliest. Zoekt u een mensgerichte, koersvaste medewerker of leidinggevende, dan kan ik Edwin van harte aanbevelen.”

pasfoto-lvh-circle

Lonneke van Horrik

Energetisch therapeute Achtropolis, praktijk voor hooggevoeligheid

“Edwin is iemand waar je je hart kunt luchten en die oprecht geïnteresseerd is in jouw verhaal. Hij weet als geen ander hoe de reis kan zijn als schatvinder, omdat hij uit eigen ervaring spreekt. De kennis die hij heeft opgedaan in zijn eigen reis zet hij in om anderen te mogen begeleiden op hun pad… heel mooi!”

pasfoto-tw-circle

Timo Wesenaar

Talentcoach Fontys Hogeschool HRM en Psychologie

“Ik heb Edwin ervaren als een zeer betrokken professional. Een man die met veel empathie en aandacht goed luistert en zorgvuldige afwegingen maakt. Zijn hoge mate van integriteit in denken en in de omgang met anderen maakt Edwin een fijne coach en begeleider.”

pasfoto-md-circle-small

Mark Dijsselbloem

Manager Vastgoed

“Ik heb Edwin leren kennen als een oprecht geïnteresseerd mens. Hij luistert echt naar je en stelt goede vragen die tot nadenken dwingen. Een gesprek met Edwin geeft steeds weer positieve energie. De wisselwerking bij onze persoonlijke ontmoetingen heeft er bovendien voor gezorgd dat we allebei de opritten naar onze nieuwe arbeidstoekomst hebben weten te vinden.

pasfoto NtV

Nelly ter Voert

TalentWoman

“Edwin is een gepassioneerd verteller die grote en kleine mensen weet te boeien en te raken. Hij neemt je moeiteloos mee in zijn verhalen waarmee hij inspireert, verrast, bewust maakt, laat voelen en nieuwe inzichten geeft. In een persoonlijk gesprek helpt hij je om inzicht en overzicht te krijgen bij jouw situatie. Hij kijkt samen met jou wat er echt nodig is om de volgende stap te zetten in jouw leven en wie of wat jou zou kunnen helpen.