De Schatvinder | Helpt je schitteren! | Over mij
Een eerste indruk...
Over mij
4193
page,page-id-4193,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-3.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Over mij

Wat ik vaak zie is dat mensen worstelen met het leven. Dat ze op zoek zijn naar geluk, maar dat niet duurzaam vinden. Soms hebben ze de moed zelfs al opgegeven en sudderen ze door in oppervlakkige patronen. Dromen lijken voorgoed onbereikbaar. Aan de buitenkant lachen ze, aan de binnenkant voelen ze zich ellendig.

 

Ik ben er met liefde voor alle mensen; van kind tot stervende en van zwerver tot miljonair. Vanuit oprechtheid, authenticiteit en gelijkwaardigheid schep ik een veilige omgeving om te delen, versterk ik de eigenwaarde en stimuleer ik om te uiten wat er werkelijk wordt gevoeld. Ik maak bewustzijn begrijpelijk en toepasbaar, bevorder eigen initiatief en inspireer tot persoonlijke overwinningen op zielsniveau.

 

Door dit proces gaan mensen zichzelf meer waarderen en komen ze dichter bij hun essentie. Hun persoonlijkheid en talenten bloeien op. Ze worden energieker, optimistischer en zijn steeds beter in staat om hun eigen pad te volgen. Door bewuster te gaan leven volgen automatisch nieuwe inzichten en wonderlijke ontwikkelingen.

 

Mijn naam is Edwin Frericks.

 

Ik ben De Schatvinder.

edwin look away small

By being yourself you put something beautiful into the world that was not there before

Van toen tot nu

Als klein kind liep ik op verjaardagen rond met een witte theedoek over mijn arm om het iedereen naar de zin te maken met drankjes en hapjes. Achteraf gezien dus niet gek dat ik heb gekozen voor de opleiding Hotelmanagement vanwege het dienstverlenende karakter. Een groot nadeel van de horeca zijn echter de onregelmatige werktijden en ik zag het niet zitten om structureel te werken als mijn dierbaren vrij zijn.

 

Toen kwam er een baan op mijn pad waarbij dienstverlening alsnog centraal stond. Als breed inzetbare medewerker Marketing & Communicatie kon ik namelijk veel van mijn talenten gebruiken. Later groeide ik in dezelfde organisatie door als projectcoördinator, waardoor ik de zakelijke markt beter heb leren kennen en me enorm heb kunnen ontwikkelen als werknemer en als mens.

 

Als geboren helper heb ik me de levensomstandigheden van al mijn naasten altijd oprecht aangetrokken en wilde ik altijd een ondersteuner zijn. Ik ben dan ook enorm dankbaar dat ik deze bezieling ruim 10 jaar heb kunnen inzetten als vrijwillig geestelijk verzorger. Daarnaast heb ik de laatste jaren ontzettend veel en grote spirituele stappen gezet en ben ik veel meer bij mijn hart gekomen.

Helpen bleek voor mij trouwens ook een valkuil. Vaak werd ik namelijk overspoeld door de gevoelens van anderen en vergat ik mijn eigen gevoelens echt te voelen, waardoor het evenwicht ontbrak. Nadat ik een bijzonder coachingstraject heb gevolgd, is mijn leven voorgoed veranderd. Er kwamen meer en meer bijzondere mensen op mijn pad en ik ben zelfs een wonderboek (soort dagboek) gaan bijhouden van alle bijzondere ervaringen die ik vanaf die fase heb gehad.

 

Door de betere innerlijke balans kan ik nu veel effectiever helpen. Ik ben nog net zo betrokken, maar neem de zorgen van anderen niet meer op mijn eigen schouders. Ik geef praktische aanwijzingen en laat mogelijke richtingen zien, zodat de ander zelf overwinningen kan behalen. Dat geeft een veel beter en duurzamer resultaat en ook veel meer voldoening, voor beide partijen.

 

Het is mijn diepste wens om anderen te ondersteunen bij het groeien in bewustzijn en het blijvend gelukkig(er) worden. Al mijn liefde en talenten wil ik inzetten om jou te helpen met het vinden van waardevolle dingen in jouw leven en met het vinden van antwoorden op jouw werk- en levensvragen. Een van mijn dromen is uitgekomen nu ik mezelf hier kan voorstellen als De Schatvinder! Mag ik jou helpen schitteren?

Welke talenten wil ik inzetten?

Ik zie je
100%
Ik hoor je
100%
Ik begrijp je
100%
Ik voel je
100%
Ik ben er voor je
100%
Ik heb je lief
100%

Mijn dromen

Dat ik nu mijn droomberoep heb gevonden, betekent niet het einde van mijn toekomstdromen.

Het is mijn behoefte om te blijven vertellen en inspireren, in allerlei vormen, voor allerlei doelgroepen. Om een wegwijzer te zijn voor zoekenden, zodat ze kunnen vinden.

Heb je nog praktische tips voor het verwezenlijken van mijn dromen, wil je een bijdrage leveren of samenwerken? Laat het me weten!
Hieronder een tipje van de sluier…

Boek schrijven

Het is mijn droom om een paar boeken te schrijven. Ik wil bijvoorbeeld graag ooit nog mijn verzamelde blogs uitbrengen en een prentenboek maken met mijn mijn meest speciale en best gewaardeerde blog als basis (‘Spreken is zilver, huilen is goud’).

(T)EDtalk

Het is mijn droom om te spreken zoals bij TEDtalk. Misschien kan ik zelf ooit wel een EDtalk ontwikkelen... Ik ben trouwens al beschikbaar als spreker of dagvoorzitter. Via de Speakersacademy geboekt kunnen worden, lijkt me ook gaaf!

Internationale vlag

Het is mijn droom om een vlag te ontwikkelen die symbool staat voor alle landen op de wereld en waarin elk volk zich kan verenigen, zodat we als mensheid verbondenheid kunnen laten zien in plaats van blijven denken in grenzen.

Politieke partij

Het is niet mijn droom om de politiek in te gaan, maar misschien wel om een nieuwe politieke partij te initiëren. De naam zou dan zijn 'Meer Liefde'. Internationaal bruikbaar als 'More Love'. Wil iemand met dit idee aan de slag? Dat mag!