De Schatvinder | Helpt je schitteren! | Over een nieuwe tijd en dimensies
De Schatvinder | Helpt je schitteren!
9583
single,single-post,postid-9583,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-3.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Artikel

hemels licht

Over een nieuwe tijd en dimensies

  |   Blog   |   Geen reactie

“Voor de mensheid is dat juist een teken dat een tijdperk wordt beëindigd en een nieuw tijdperk is ingeluid. Maar voordat dit alles geschiedt, zal er in de hemel een groot teken van Licht zijn, voor de gehele mensheid zichtbaar, voor niemand te ontkennen als een teken van hemels Licht, niet veroorzaakt door natuurverschijnselen, niet veroorzaakt door vallende sterren of door welke andere vorm dan ook, maar een hemels Licht en teken dat het tijdperk is veranderd en dat de Christusenergie zich ten volle op aarde zal manifesteren.”

* * *

(Uit: ‘Lanto 2: De Grote Omwenteling naar de nieuwe tijd’ van Daan Akkerman)

 

 

“Er komt spoedig een tijd dat de nachtelijke hemel vol vlammend licht zal zijn. Dat licht zal het begin aankondigen van een drastische, dramatische verandering in de evolutie van de Aarde en een verheffing uit het bewustzijn van de derde naar dat van de vierde dimensie. Dat is het proces om de Aarde te verlossen van de negativiteit waardoor haar adem en zielenleven werden afgesneden.”

* * *

(Uit: ‘Matthew’s openbaringen voor een nieuw tijdperk’ van Suzanne Ward)

 

 

“Zijn hoogtepunt [van de Aquariusenergie], zijn definitieve intrede zal merkbaar zijn voor de gehele mensheid op aarde: er zal licht aan de hemel zijn, een licht dat de mens een teken geeft dat de Christusenergie op zijn hoogtepunt is gekomen in zijn uitstorting over de aarde. Niemand zal kunnen zeggen of dit een kosmisch fenomeen is van sterrenstanden, van zonnelicht of van andere verschijnselen. Niemand zal het kunnen duiden en men zal enkel weten dat het niet te duiden in, maar het zal lange tijd aan de hemel te zien zijn in alle continenten en voor de mensheid over de gehele aarde.”

* * *

(Uit: ‘Atlantis’ van Daan Akkerman)

 

 

Derde, vierde, vijfde dimsensie, weet je nog niet precies wat dat nou is?
Lees dan deze duidelijke uitleg. Er gaat een wereld voor je open.

 

Er zijn boeken vol geschreven over de veranderingen die er aan komen en waar we midden in zitten.
Ook op internet is er ontzettend veel informatie over deze onderwerpen te vinden.

 

Om te weten wat waar is, volg je ‘gewoon’ je intuïtie.

Geen reacties

Sorry, je kunt op dit moment geen reacties plaatsen.