De Schatvinder | Helpt je schitteren! | Inspiratie
De Schatvinder als verteller, inspirator of dagvoorzitter
Inspiratie inspirator verteller dagvoorzitter team
9198
page,page-id-9198,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-3.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Inspiratie

Wauw. Gewoon wauw. Wat een feest van herkenning! Edwin is een begenadigd spreker die veel hoofden instemmend laat knikken met zijn herkenbare verhalen. Ik had gerust de rest van de dag naar hem kunnen luisteren.

 

Marianne Wennekers

De Groene Vlinder by Paulissimo 4876

Schatten mogen soms worden opgepoetst

 

Heeft jouw organisatie behoefte aan een inspirerende verteller? Met oprechte betrokkenheid en liefde laat ik mensen de schittering in hun ziel weer voelen. Een zaal vol als het mag.

 

Wil jouw team een keer over wat anders delen dan over koetjes en kalfjes? Zou je de ander eens écht wat beter willen leren kennen? Met een laagdrempelige mix van luchtigheid en verdieping zorg ik voor échte verbindingen.

 

Liefdevol en authentiek.

 

Met ruimte voor een lach en een traan.

 

Dat is precies wat ik zoek!

Een aangename en gefundeerde bedding. Dat is wat Edwin neerzet in zijn natuurlijke rol als dagvoorzitter tijdens de inspiratiesessies bij de Groene Vlinder. In een bedje van zachtheid creëert hij met zijn scherpzinnige tong de nodige verdieping. Dit draagt onverminderd bij aan een inspirerende flow en prettige energie; een feestje om in te vertoeven!

 

Lenneke Timmermans
Vrouwenplatform

Dia1
Dia6
Spreken is zilver, huilen is goud

Verbinden op het niveau van je hart

 

100%

Bewustwording en verbinding
100%

Geraakt worden
100%

Echt gezien worden
100%

Authentieke en oprechte inspiratie