De Schatvinder | Helpt je schitteren! | Uniek kinderfeestje
In heel het universum heeft nog nooit zo'n kinderfeestje plaatsgevonden...
kinderfeestje
9351
single,single-post,postid-9351,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-3.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Artikel

DSC_0526 - kopie

Een uniek kinderfeestje…

  |   Nieuws   |   Geen reactie

“Ik vind het moeilijk om goede dingen over mezelf te zeggen”
 
Dat was slechts één van de bijzondere uitspraken tijdens een kinderfeestje (ja, dat laatste woord heb je goed gelezen). In heel het universum heeft dan ook nog nooit zo’n kinderfeestje plaatsgevonden…
 
Ze waren in de middag o.a. begonnen met diverse spelletjes en ‘jongens tegen de meiden’. Na het eten en ravotten op het springkussen gingen ze naar een prachtig stukje natuur waar De Schatvinder ze stond op te wachten voor een ontspannen – maar spelenderwijs ook verdiepend – programma.
 
De kinderen waren nieuwsgierig naar wat er allemaal in de schatkist zat en deden hartstikke leuk mee met de vragen en de opdrachtjes. Zo mochten ze bijvoorbeeld, als ze de letterlijke ‘duimstok’ vasthielden, zeggen waar ze heel erg goed in waren. De eerste zin van dit artikel laat zien dat we daar over het algemeen nog niet zo aan gewend zijn. Ook mochten de kinderen elkaar op een speelse manier waarderen met positieve woorden en konden ze geconcentreerd en grappig bezig zijn met het zintuig ‘voelen’.
 
Na anderhalf uur voelden we samen dat het afgelopen was en kreeg iedereen nog een gouden munt en een edelsteen en de jarige nog een mooie dromenvanger met zijn naam erin verwerkt.
 
Dit zei de jarige (9 jaar) er na afloop in de auto zelf over tegen zijn vader: “Dat was wel heel mooi van die meneer, dankjewel papa!”
 
En ‘die meneer’ zelf is er ook enorm blij van geworden…
 
Dankjewel Robbert en Manon voor jullie vertrouwen!

Geen reacties

Sorry, je kunt op dit moment geen reacties plaatsen.