De Schatvinder | Helpt je schitteren! | Bedankt voor het leven
Een unieke afscheidsdienst voor een kleine grootse vrouw
Begrafenis, uitvaart, overlijden, dood, verdriet, dankbaar, dienst, afscheid, afscheidsdienst
9445
single,single-post,postid-9445,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-3.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Artikel

Kapel Broeders van Liefde op Landgoed Eikenburg

Bedankt voor het leven

  |   Nieuws   |   Geen reactie

Dankbaar dat ik vandaag de afscheidsdienst van mevrouw Z. mocht leiden in de prachtige kapel van de Broeders van Liefde op Landgoed Eikenburg. De verschillende sprekers werden omlijst met onvergetelijke muzikale bijdragen, waaronder een fijngevoelige uitvoering van Ave Maria (live en a capella) door een bijzondere jongedame en een ontroerend lied live op de harp: ‘Gracias a la vida’.

 

Zelf heb ik deze overleden dementerende mevrouw (79 jaar, geboren in Chili) pas een paar maanden geleden leren kennen, maar toen heeft ze meteen mijn hart gestolen.

 

Gewoon, door te zijn wie ze was.
Door haar uitstraling van rust en tevredenheid.
Door haar warme en een beetje ondeugende glimlach.
Door de sprankeling in haar ogen.

 

Ze was klein, maar toch heel groot…

 

“I’ve learned that people will forget what you said, people will forget what you did, but people will never forget how you made them feel.” – Maya Angelou

 

Siempre estarás en nuestros corazones

 

23-3-2018 afscheidsdienst

 

“Zijn oprechte betrokkenheid in de laatste levensfase van mijn vrouw raakte me en heeft me doen besluiten om Edwin te vragen de afscheidsdienst te leiden. In de voorbereidingen en bij de plechtigheid is hij een grote steun geweest voor mij en mijn dochters.

 

Edwin is toegewijd op persoonlijk én organisatorisch vlak; deze rollen zijn hem beiden op het lijf geschreven. Hij bracht rust en overzicht in hectische dagen en ging zorgvuldig en gepast om met alle betrokkenen en specifieke omstandigheden.

 

De plechtigheid heeft hij zeer waardig geleid. De dienst was warm en persoonlijk en heeft harten geraakt. Als gezin kijken we dankbaar terug op de liefdevolle inbreng van Edwin.”

 

Jan

Geen reacties

Sorry, je kunt op dit moment geen reacties plaatsen.